Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vill du bli vår nästa gästkrönikör?

Annons

Parkeringskaos, dieter, katter, prestationsångest, kärlek och sorg. Ja, det finns nog inte många ämnen som våra duktiga krönikörer i Sundsvalls Tidning inte skrivit om.

Tycker du också om att skriva om allt från vardagliga dråpligheter till livets stora frågor? Då kanske du är vår nästa gästkrönikör?

Inom kort lanserar vi nämligen ett helt nytt inslag. Varannan vecka kommer en ny person att få ta plats i spalterna och på webben.

Vi gör den här satsningen för att vi vill ge er läsare och "vanliga" Medelpadsbor en chans att skriva en krönika som blir publicerad i Sundsvalls Tidning och på st.nu.

Du behöver absolut inte vara professionell skribent eller proffstyckare på något sätt – nej, tvärtom, vi vill ha så stor mångfald som det bara går.

Jag tror att intresset är stort. Det händer lite då och då att personer kontaktar oss och vill skriva en krönika i tidningen. Och just därför är jag så glad över att vi äntligen kan erbjuda er den här möjligheten.

Så tveka inte – skicka in din text till oss. Vi ser fram emot att läsa massor av krönikor från er läsare – om allt mellan himmel och jord.

Anna-Maria Wiklund, nyhetschef

Så här gör du:

Skicka en krönika på 2 500 tecken samt en bild på dig själv med en neutral bakgrund till aos@st.nu. Skriv även ditt namn, kontaktuppgifter, ålder och sysselsättning.

Annons
Annons
Annons