Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Detta är en annons
Annons

Nuri Mustafi lårskadad – missar dagens match mot Rosenborg

/

Mittfältaren Nuri Mustafi missar dagens träningsmatch borta mot Rosenborg.

– Det högg till i baksidan av ena låret för 2-3 dagar sedan. Och det är bättre att vara lite försiktig nu än att riskera något, säger han.

GIF Sundsvall fortsätter sitt träningsmatchande med match borta mot norska Rosenborg i kväll. Fem spelare åker inte med till Norge. Stefan Ålander, Tommy Naurin, Denis Dos Santos och Nuri Mustafi är skadade och Fredrik Holster avstår spel på grund av personliga skäl.

Mustafi är det senaste tillskottet på skadelistan, men hoppas vara tillbaka i normal träning redan nästa vecka.

– Det högg till i baksidan av ena låret för 2-3 dagar sedan. Och det är bättre att vara lite försiktig nu än att riskera något, säger han, och tillägger:

– Så jag har vilat och bara kört lite rehab de senaste dagarna och ska göra det under resten av den här veckan. Men på måndag hoppas jag vara tillbaka i den vanliga träningen igen.

Tränaren Sören Åkeby mönstrar följande startelva mot Rosenborg:

Oscar Berglund – Robert Lundström, Fredric Jonson, Marcus Danielson, David Myrestam – Kevin Walker, Ari Skúlason – Daniel Sliper, Michel, Emil Forsberg – Johan Eklund.

– Det är samma tema som tidigare. Vi vill etablera ett bra passningsspel och jag vill att vi visar upp både ett bra försvarsspel och ett bra anfallsspel, säger Åkeby.

Annons

Läs mer i appen

Superlokalt. Superenkelt. Ladda ned vår app nu och kom ännu närmare dina nyheter

Ladda ned
Annons
Annons