Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hitkavalkad från Supersci

/
  • ”Vi har hört från kompisar att det Supersci skulle vara riktigt bra” säger Emma Lövkvist och Staffan Söder som delade fåtölj i väntan på att bandet skulle släppa lös materialet från nya skivan ”Timelines”.På uteplatsen laddade Henrik Sjöholm, Johanna Grundberg, Jonas Persson, Anders Grundberg och Christian Strömqvist inför Superscis spelning med material från nya skivan. Jonas Persson hade också införskaffat en representativ t-shirt kvällen till ära.
  • minst lika bra. Om den nya skivan är lika bra som det Sundsvalls hip-hophjältar i Supersci         bjöd på i lördags kommer bandets andra album ”Timelines” som släpps i dag minst tangera genomslaget från fullängdsdebuten ”Pinetrees on the pavement”.Foto: Sofie Wiklund
  • Katrineholm var startpunkten för Martin Culmsee, Pär Gustafsson och Erik Gustafsson som rest till Sundsvall för att festa och se Supersci. ”Klart vi är taggade” säger de.
  • Magnus Holmberg, Andreas Holmberg, Josefine Viklund och Josefine Holmberg var laddade på en trevlig utekväll och trodde att det skulle bli bra. ”Det är klart det blir bra” säger gänget.

Supersci släpper sin andra skiva – ”Timelines” – i dag och det firade man i lördags med stor fest på Stadshuset.

Dagbladet vimmlade bland tillresta fans och partysugna Sundsvallsbor.

Annons

Om nya skivan är lika bra som det Sundsvalls hip-hophjältar i Supersci bjöd på i lördags kommer bandets andra album ”Timelines” som släpps i dag minst tangera genomslaget från fullängdsdebuten ”Pinetrees on the pavement”. Men trots att det nya materialet lät riktigt bra så exploderar den här releasefests-spelningen med gammalt material.

Som extra-extranummer intar Mr. Noun, Arka och Remedeeh scenen tillsammans med musikerna för att bjuda på en improviserad version av monsterhiten ”Get”. Utan att ha några som helst beats förberedda för att spela den lyckas man med bland annat kongas och framför allt Remedeehs röst släppa en riktig bomb över Stadshuset.

När Remedeeh går in och styr upp melodin och i princip hela låten med sin urstarka röst och utstrålning brister den redan exalterade publiken ut i ett gemensamt hopp med armarna i vädret och ”Can I get a super, can I get a sci” på läpparna.

Och även på materialet som visas upp från ”Timelines” är det Remedeeh som håller i taktpinnen. När hon kliver in i handlingen höjer det sig några snäpp ytterligare. Mr. Noun och Arka driver upp tempot och får publiken att dansa sig svettiga medan Remedeeh träffar som en slägga – brilijant.

Om de nya låtarna bör annars också sägas att de live svängde rejält i sina för kvällen lekfulla kostymer, när de här låtarna har satt sig har nog Flyphonic-gänget lyckats skapa nytt sällskap till ”Get” i hithimlen.

Annons
Annons
Annons