Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Isabel Neib är helt klockren på svenska

Annons

Att Isabel spelar på alla hjärtans dag passar perfekt. Hennes spelning passar perfekt in på temat som dagen går i. Även om texterna inte alla gånger handlar om lycklig kärlek så är det en spelning i kärlekens tecken.

Det andra som kännetecknar Isabels spelning är variation. Det blir flera olika genrers under kvällen och även en mix mellan svenska och engelska låtar.

Isabels sångröst är otroligt djup och vacker. När jag hör henne sjunga så förs tankarna till olika framstående musiker, bland annat Anna Ternheim. En röst som varierar lugn sång med härliga höga toner som sjungs direkt från hjärtat.

Det som Isabel tappar lite på är hennes engelska uttal. Det är inte helt klockrent utan det blir lite ”svensson på thailandssemester” av det hela.

När Isabel sjunger på svenska är det dock klockrent. Hon kör covers på Ted Gärdestad och flera låtar av popgruppen Steget, som hon erkänner att hon fått mycket inspiration till sin röst ifrån.

Hennes egna låtar innehåller tänkvärda och meningsfulla texter som uppvisar att hon är duktig på att skriva texter och förmedla sina tankar och känslor till publiken.

Hennes band ”Dont blame the dog” har skördat stora framgångar och det är inte svårt att förstå när man hör deras sångare.

Annons
Annons