Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lisa Miskovsky ser fram emot Galtström

/
  • nedtonad. Sångerskan Lisa Miskovsky kommer till Sundsvall och Galtström i morgon, på spellistan finns naturligtvis melodifestivalbidraget ”Why start a fire”.

I morgon kommer Lisa Miskovsky till Galtström.

Dagbladet fick prata med henne inför spelningen, som är lite intimare än vad hon är van vid.

– Jag känner mig spänd och nyfiken för hur det ska gå, det är lite nytt för mig, säger hon.

Annons

Sångerskan Lisa Miskovsky kommer tillbaka till Sundsvall, men denna gång är det varken Gatufest eller hockey som gäller. Stjärnan besöker Galtström för en mer nedtonad spelning utomhus, någonting hon är nervös, men också förväntansfull inför.

– Det ska bli kul att få rå om publiken för sig själv, säger hon och tillägger:

– Variation är viktigt, det ska bli spännande att se hur det går.

De tillfällen Lisa Miskovsky har varit i Sundsvall har hon inte haft tid att lära känna staden, men berättar att hon bara har bra minnen härifrån. Bortamatcher mot Sundsvall Wildcats och Gatufesten har tagit upp det mesta av tiden i staden och ofta har hon inte stannat mer än någon dag.

– Nu har jag familjen med mig och vi kommer inte att ha bråttom därifrån, vi kommer att utforska staden närmare, kanske hitta någon fin badstrand, säger sångerskan.

Barnen kommer även att finnas med på spelningen i Galtström och det är någonting som Lisa Miskovsky uppskattar väldigt mycket, då det är ända chansen hon har i sommar att umgås med dem. Barnen – och alla som väljer att besöka Galtström i helgen kommer att bli glada om de tyckte om mammans och sångerskans bidrag till årets upplaga av Melodifestivalen. Låten ”Why start a fire” finns naturligtvis med på spellistan, men i en lite annan form.

– Jag sjöng den tillsammans med min syster i akustisk form och tyckte om det så mycket, så det är så jag kommer att sjunga den på lördag, säger Lisa Miskovsky.

Annons
Annons
Annons