Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medelpadsmotiv samlad i kalender

/
  • KALENDER. Nu finns för första gången en kalender för alla vänner av Medelpad. Medelpadskalendern har bilder från hela landskapet.Foto: Anders Brunskog

Annons

En kalender med motiv bara från Medelpad borde vara en självklarhet i våra turistbyråer. Märkligt nog så har det aldrig funnits en ren Medelpadskalender med turistiska bilder tidigare. Inte förrän nu.

– Vi tycker det är konstigt att ingen har tänkt på det här tidigare. Vi ska vara stolta över vårt landskap och det är verkligen på tiden att hela Medelpad får sin plats i en speciell kalender, säger Sara Stierna och Anders Brunberg i en gemensam kommentar.

Gemensamt projekt

Anders Brunberg, fotograf och grafisk formgivare, och Sara Stierna, grafisk formgivare och egen företagare, lanserar i dagarna en Medelpadskalender. Det är ett gemensamt projekt som glädjer varje sann lokalpatriot.

Anders är inflyttad från Stockholm till Sundsvall och Sara från Munkbysjön har sina rötter i Skåne. Sara har jobbat med turism och kom på idén med en kalender. Sara hade sett Anders landskapsbilder och han fick uppdraget att plocka fram tolv lämpliga almanacksbilder från olika hörn av Medelpad.

200 exemplar

Kalendern säljs via bokhandeln och turistbyråer. Den har tryckts i blygsamma 200 exemplar. Om projektet faller väl ut så kommer det att bli en ny Medelpadskalender även kommande år.

Annons
Annons