Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Familjen och Styrke till Gatufesten

/

Familjen och Tove Styrke.

Senaste tillskotten till Sundsvalls Gatufests artistuppbåd.

Annons

Gatufestens artistuppbåd fick två tillskott i går:

Unga stjärnskottet Tove Styrke från Umeå och skånska bandet Familjen.

Tove Styrke slog igenom 2009 då hon bland annat utmärkte sig genom att kritisera tv-programmet ”Idol” där hon själv var med.


Uppmärksammad i USA

Hon har efter det bland annat varit förband åt The Ark, turnerat i Europa och gett ut ett fullängdsalbum.

Hennes electronicapop har även uppmärksammats i USA där hon listats som en av världens mest intressanta artister av New York Post. 2011 blev hon ”Årets nykomling” på P3 Guld-galan.

– Vi är mycket glada att kunna presentera Tove Styrke för Sundsvallspubliken. En ung tjej som både har hunnit ta sig till final i ”Idol” men även brutit sig lös från ”Idol-stämpeln” och nu är ett starkt namn i den svenska popvärlden, säger Anna Frisk, vd Sundsvalls Gatufest.


Svenska dansscenen

Johan T Karlsson – mer känd under namnet Familjen – har etablerat sig på den svenska dansscenen, kanske främst genom den enorma hiten ”Det snurrar i min skalle”.

Familjen är en musiksatsning som en gång började under spartanska förhållanden. Nu har projektet blivit ett band med två nya medlemmar.

– Det här är ett av landets mest aktade electronicaframträdanden, en viktig sista pusselbit för att knyta ihop säcken inför festen, säger Anna Frisk.

Annons
Annons
Annons