Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Premiär för Wallmans gyllene artisteri på Oscar

/
  • På fredagskvällen är det premiär för Wallmans på Oscar Matsal & Bar. De kör åtta kvällar under våren och återkommer till hösten. Redan nu är trycket på biljetter hårt.
  • Magnus Torstensson på Oscar Matsal & Bar är nöjd med det nya samarbetet.

Wallmans har genom åren gjort lyckade gästspel i Sundsvall.
Därför kör de nu sitt koncept på Oscar Matsal & Bar i åtta veckor med premiär på fredagskvällen.
Trycket på biljetterna är hårt.

Annons

1991 öppnades Wallmans på Teatergatan 3 i Stockholm. I stället för att bara erbjuda en vanlig scenproduktion eller en middag ute på krogen kombinerades de båda upplevelserna till det som kallas dinnershow. Konceptet består inte bara av artistunderhållning utan allt börjar redan när man kliver in i lokalen. Maten, drycken, lokalen, artisterna, servicen och underhållningen ska integreras till en helkvällsupplevelse.

Nu inleder Wallmans ett samarbete med Oscar Matsal & Bar i Sundsvall. På fredagen är det premiär för den första av åtta kvällar i vår. Vd Mikael Gordon-Solfors är nöjd med förberedelserna.

– Man kommer att sitta i upplevelsen och vi bygger kvällen på många moment, säger han.

Varför blev det Sundsvall och Oscar?

– Sundsvall har en bred bas för nöje och vi har alltid haft fulla hus. När vi var uppe och letade lokaler ville vi ha något centralt med en utmanande miljö, säger Mikael Gordon-Solfors och utlovar några överraskningar på kvällen men är lite hemlighetsfull.

– Jag kan inte berätta allt i förväg men det blir ett varierat program. Vi kommer upp med våra bästa reguljära artister. Om det blir en fortsättning kanske vi rekryterar talanger på plats, säger han.

Magnus Torstensson på Oscar Matsal & Bar är också han nöjd med det nya samarbetet.

– Det är jätteroligt och det känns positivt. Det är ett starkt varumärke. Det låter och ser bra ut på genrepet. Vi har 120 platser och 50 barplatser så det blir intimt och gemytligt, säger han.

Det verkar inte heller vara något problem med intresset för showen. Premiären är praktiskt taget proppfull.

– Det var fullbokat till i dag (läs i går) då det kom en avbokning, men jag tror det har fyllts på. Vi har några fullbokade framöver också, 19 april är det om jag minns rätt, säger Magnus Torstensson.

Efter showen fortsätter kvällen med nattklubb á la Golden Hits som är ett krogkoncept som bygger på känd partymusik från olika tidsepoker. Det nedre dansgolvet fylls med hitsen från förr till nu och i övre baren kör de en schlagerbar för Mello-fansen.

Annons
Annons
Annons