Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Redaktörens favoriter

Annons

1. " Skäggboken "

En bok mer riktad till män än "Skäggboken" är svår att tänka sig. En kul coffeetable-bok (fast i mindre format), en sitta och bläddra i-bok där korta intervjuer och skäggiga porträtt varvas med längre artiklar. Längst bak: en guidesektion med proffsiga tips om vax, schampo och allt vad seriösa skäggodlare använder. "Skäggboken" – av – Axel Naver, Eric Thorsson och Anders Bergstedt – släpps av Kalla Kulor Förlag just i dag.

2. Brända Barn – jubileumsbox

Släpps i oktober. Mattias Alkberg bidrar med en BB-cover liksom en konstellation med Magnus Carlsson från Weeping Willows, delar av Thåströms band och Conny Nimmersjö från Bob Hund!

3. Freddie Wadling Känn ingen sorg för mig Göteborg

Så naket och avskalat och rörande att man blir tårögd. Den på SVT som kom på att ikonen borde tolka Hellström-klassikern är ett geni. Finns på Youtube.

4. Sverige-Irland – VM-kval

Brrr. I kväll gäller det för blågult (är det nån som säger så numera förresten?). Vinst är ett måste. Två ex-giffare i startelvan, va?

5. Umberto Eco – Begravningsplatsen i Berlin

Min avsikt var att ge läsaren ett knytnävsslag i magen sa Umberto Eco om sin senaste bok. Det tog närmare 300 sidor att ana vad han menade. Ungefär 50 sidor kvar nu. 6. Boardwalk empire – tv-serie

Nästa vecka börjar fjärde säsongen med tiotalets JR: Nucky Thompson (Steve Buccemi).

7. Sweet – Turn it down

Veckans Sweet-låt! Förstår fortfarande inte riktigt varför jag har en svår Sweet-revival just nu. Men det är jäkligt bra!

8. Neil Gaiman Fortunately, the Milk

Ny bok av författaren bakom Coraline och Amerikanska gudar. Släpps 17 september. Förhandsboka?

9. G4 – mobilt bredband

Mycket snabbare än gamla ADSL. Men kabel är alltid kabel. Hm.


10.
" The newsroom " – tv- serie

Den bästa dåliga tv-serien någonsin enligt Bob Sheffield på Rolling Stone Magazine. Nya avsnitt på C More, Filmnet och HBO Nordic varje vecka.

Annons
Annons
Annons