Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Annons

Farligt med blöta barr på rullskidbanan

/
Insändare

En uppmaning till Timrå och Sundsvalls kommuner att skänka bidrag till klubbarna Sundsvall Biathlon och Timrå sok så att den fina rullskidbanan på Skönviksberget i Timrå kan underhållas och sopas vid behov och hållas i gott skick. Vi är många, elit som motionärer som tycker det är toppen att åka rullskidor och inlines på banan. Helt utan trafik med en underbar naturupplevelse på köpet.

I dag lördag blev jag besviken när jag kom dit och det var strålande väder för ett träningspass men banan var täckt av blöta barr som gjorde det farligt att åka på. Vi har en lång fin höst framför oss och banan kräver mer sopning nu när barr och kottar blåser ner.

Jag trodde att den sopades varje dag och även på helgen då många sportfolk är i farten och vill utnyttja denna fina träningsanläggning.

Man har väl byggt banan för att den skall användas.

Så Sundsvall och Timrå kommuner skänk pengar till Skönviksbergets rullskidbana så att banan kan vara i gott skick och utnyttjas till fullo.

Så här skriver de på Timrå soks spårstatus: "Rullskidbanan kan inte sopas för närvarande. Vi letar efter en ny borste, den gamla är utsliten. Verkar vara svårt att få tag på någon."

Ann Marlene 

Har du också något att säga?

Skriv en insändare eller debattartikel.

Skriv artikel
Annons

Läs mer i appen

Superlokalt. Superenkelt. Ladda ned vår app nu och kom ännu närmare dina nyheter

Ladda ned
Annons
Annons