Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Detta är en annons
Annons

Gloria Loreto Lemon 50 år

/

50 år fyller i dag Gloria Loreto Lemon, Timrå.
Hon föddes och bodde under första delen av sitt liv i ett tropiskt klimat på norra delen av ön Luzon i Filippinerna.

Efter skolan utbildade hon sig till säkerhetsvakt och arbetade ett par år i yrket på hotell Sheraton i Manila. 1978 flyttade hon tillbaka till sin hembygd, gifte sig och fick fyra barn under tiden som hon och hennes dåvarande man drev ett jordbruk. 1992 dog hennes man i en drunkningsolycka och hon stod ensam i en mycket svår situation med fyra barn att försörja.

Den enda lösningen för Gloria var att lämna sina barn hos morföräldrarna och arbeta utomlands för att tjäna ihop till uppehälle samt en bra utbildning åt alla sina barn. Gloria hamnade i Hongkong där hon träffade sin nuvarande svenska man. Efter att under ett par år ha rest runt i världen med honom bor Gloria sedan 1999 i Sverige och tre av hennes barn, Florentina, 26, Felipe, 24, samt Briskstone, 18 år, bor också här. Den äldste sonen Louvel, 28, har tagit över jordbruket på norra Luzon.

Gloria arbetar som lokalvårdare på Sodexon och sprider glädje på sin arbetsplats SCA Paper i Ortviken. På fritiden tränar hon, sjunger karaoke och tycker om att umgås med sina nära och kära. Födelsedagen firar hon med släkt och vänner.

Annons

Läs mer i appen

Superlokalt. Superenkelt. Ladda ned vår app nu och kom ännu närmare dina nyheter

Ladda ned
Annons
Annons