Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Detta är en annons
Annons

Lindvall står i Timrå i kväll

Timrå IK tvingas till flera ändringar inför kvällens bortamatch mot Djurgården.
Målvakten Joakim Lundström och backarna Nichlas Torp och Elias Granath har insjuknat och åkte aldrig med till Stockholm.
Därmed får Sundsvallslånet Gustaf Lindvall chansen i mål.
– Det ska bli spännande att se Gustaf. Och det är ingen press på honom, han ska bara gå in och njuta av det här, säger Timråtränaren Anders Karlsson.

Det är ett sargat Timrå IK som i kväll möter Djurgården på bortaplan i Elitserien. Stefan Ridderwall och Johan "Bagarn" Andersson, Johan "Gnagarn" Andersson saknades sedan tidigare och under de senaste dagarna har Joakim Lundström, Elias Granath och Nichlas Torp insjuknat i förkylningar. Så samtliga dessa sex missar kvällens match, där Sundsvallslånet Gustaf Lindvall nu får chansen från start i mål och Rickard Steijer kommer in som andremålvakt. Och backen Joel Östman lyfts upp från juniorlaget så att laget kan spela med sex backar.

– Visst, sånt här är sånt som kan hända. Men det är lite väl mycket att tappa två målvakter och två backar på så kort tid. Men det är som det är och det ska bli kul att se Gustaf i mål och det är ju bra att Joel får känna på A-lagsnivån, säger Anders Karlsson.

• Dina förväntningar på Gustaf i mål?

– Det ska bli spännande att se Gustaf. Och det är ingen press på honom, han ska bara gå in och njuta av det här. Jag tror säkert han kommer att göra en riktigt bra match.

Annons

Läs mer i appen

Superlokalt. Superenkelt. Ladda ned vår app nu och kom ännu närmare dina nyheter

Ladda ned
Annons
Annons