Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Avgå Holmberg!

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Uppgifterna om att de apatiska flyktingbarnen är en svensk företeelse kan starkt ifrågasättas. Det visade måndagens inslag i TV4:s \"Kalla Fakta\". En expert på så kallat Pervasive Refusal Syndrome, som barnen kan lida av, menade också att det inte handlar om ett tillstånd som barnen simulerar.
Tv-programmet var ytterligare ett indicium att de apatiska barnen inte får den vård de behöver och som FN:s barnkonvention ger dem rätt till. Det är chockerande att socialdemokrater och moderater ens har kunnat överväga att utvisa till exempel en flicka som efter fyra självmordsförsök glidit in i ett tillstånd av onåbarhet och måste sondmatas. Ibland räcker inte orden till för att beskriva den vrede vi känner över en svensk asylpolitik. Förfallet är långt framskridet men kan hejdas, en god gärning att börja med är att Barbro Holmberg (s) lämnar jobbet som migrationsminister.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy