Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Sundsvall

Stopp för kontanter och spontana besök

Även Swedbanks kontor i Kvissleby blir kontantfritt i sommar. Samtidigt slutar banken med generella öppettider och tar bara emot inbokade kunder.

Kontantstopp.Foto: SCANPIX

Annons

Den 15 juni försvinner möjligheten att hämta och lämna kontanter på Swedbanks kontor i Kvissleby. Swedbank har nämligen bestämt sig för att sluta med kassahanteringen.

– Vi kan konstatera att efterfrågan av personlig rådgivning är större än efterfrågan på kassatjänster, säger Magnus Pallin, chef på Swedbank i Sundsvall, i ett pressmeddelande på fredagen.

Annons

Tidigare i veckan blev det känt att banken också slutar med kontanter i kontoret på Alnö.

Annons

Bara bokade besök

Men förändringarna i Kvissleby är större än så och innebär att kontoret även stänger dörren för spontana besök. I framtiden kommer kontoret bara att ta emot inbokade kunder.

– Det blir en förändring, men vi har försökt att prata med kunder och föreningar och vi tror att det kommer att fungera, säger Magnus Pallin.

Hänvisas till uttagsautomater

För den som även fortsättningsvis vill använda kontanter kommer bankens uttagsautomater att finnas kvar och det ska även gå att ta ut kontanter på Ica.

På Alnö kommer kontoret hålla öppet som vanligt.


Björn Nyström

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy