Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Nyland

Dödsorsaken fastställd

Stora inre skador var dödsorsaken för mannen och kvinnan på skotern som krockade med ett träd utanför Nyland i januari. Det visar obduktionen som polisen har tagit del av.

Annons

Den 22 januari anmäldes två personer försvunna efter en skotertur. Mannen, 33 år och från Nyland och åkte med kvinnan, 22 år från Frånö, skulle åka ut på skotern i runt tio minuter på kvällen. När de inte kom tillbaka började ett stort sökpådrag som fortsatte under fredagen med helikoptersökning och Missing people.

Annons

Annons

Det var först på eftermiddagen som paret hittades på ön Lilla Norge, utanför Nyland. Skotern hade kraschat in i ett träd och personerna hade avlidit.

I den första obduktionsrapporten är den fastställda dödsorsaken stora inre skador, berättar polisen. En fullständig obduktionsrapport kommer senare och det är först då polisen kan avsluta ärendet.

Skotern har besiktigats och trots att hela fronten var demolerad upptäcktes inte några fel på skotern som kan ha orsakat olyckan.


Katarina Lind

0612-77 17 62
katarina.lind@allehanda.se

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy