Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll

Ratades av GIF - nu är Qviberg klar för Brommapojkarna

Den före detta GIF Sundsvall-junioren Joel Qviberg fick inte chansen i A-laget. I stället hamnade han i Vasalunds IF och gjorde en sväng i holländska FC Den Bosch. Nu ska han till Brommapojkarna.

Tidigare GIF-junioren Joel Qviberg har hunnit med en sväng till Holland också. Bilden är från tiden i GIF Sundsvall.

Annons

Inför säsongen 2015 återvände den förre GIF-junioren Joel Qviberg, 23, till Vasalunds IF där han varit sedan 2012, efter en sejour i Holland hos FC Den Bosch. Det var tidigt klart att flera klubbar, däribland allsvenska, intresserade sig för ytterbacken.

Annons

– Det finns människor som kontaktat mig för att förklara att klubbar i Allsvenskan följer mig, sade Qviberg till Fotbolltransfers.com i somras.

Annons

Nu blev det inte en allsvensk klubb utan anrika Brommapojkarna, där en välkänd profil huserar: Olof Mellberg, som är manager för laget. I januari tränade Qviberg också med AIK men det blev inget kontrakt där.

"Joel kommer närmast från Vasalunds IF där han spelat i 4 år. Under 2014/2015 representerade Joel FC Den Bosch en kort tid, innan en skada satte stop. I Joel får vi en snabb, hårt arbetande försvarare med naturliga ledaregenskaper. Välkommen Joel!", skriver Brommapojkarna på sin hemsida.

ST-sporten har sökt Joel Qviberg för en kommentar.

Ladda ner: Håll koll på ditt favoritlag – få pushnotiser när vi skriver om Timrå IK, GIF Sundsvall eller Sundsvall Hockey. Ladda ner ST:s nya app till Iphone eller Android.

Joel Qviberg lade själv ut på Instagram att han är klar för Brommapojkarna.


Lisa Johansson

063-16 16 32
lisa.johansson@mittmedia.se

Annons

Annons

Till toppen av sidan