Annons

Annons

Annons

Konståkning

Live-tv: Vi direktsänder konståkning

Det anordnas flera konståkningstävlingar i Sundsvall den här helgen.
KK Iskristallen bjuder in till Draktrofén, och Sundsvalls KK anordnar SundsvallsCupen.
Delar av helgen direktsänds på vår hemsida.

Under söndagen kommer Sporten att direktsända delar av A-tävlingen Draktrofén på vår hemsida. Mellan cirka 11-15 kommer det gå att se både senior- och juniorklassen för damer.

I de klasserna finns bland anat åkare från Sundsvalls KK, Örnsköldsviks KK, IF Castor och KK Iskristallen.

Det enda du behöver göra för att se sändningen är att logga in eller att skapa ett konto hos oss. När man har gjort det kan man se både livesport och ta del av allt vårt premiuminnehåll på sajten – helt utan extra kostnad.

Annons

Annons

KLICKA HÄR för att komma till sändningen, och om du inte redan är inloggad är det bara att följa anvisningarna.

Förutom Draktrofén som avgörs i A-hallen i Sundsvall Energi Arena körs även SundsvallsCupen i U-hallen. Den består av en stjärn- och en klubbtävling. Att det avgörs tre olika tävlingar i samma hall under samma helg hör inte till vanligheterna.

– Det kräver ju väldigt mycket resurser. Men det är en sporre för de mindre att kunna se de större och lite duktigare åkarna på plats. Det underlättar enormt att vi är två föreningar som gör det, säger Karin Tomley som är tävlingsledare för Draktrofén.

Hur är samarbetet mellan klubbarna den här helgen?

– Vi samarbetar och har bra kontakt mellan klubbarna, men eftersom det är två väldigt separata tävlingar så är det rent praktiskt lättare att vi är i A-hallen och de i U-hallen, det kan bli rörigt för åkare och ledare annars. Men vi har en bra dialog och samarbete.


Oskar Lund

060-19 71 72
oskar.lund@mittmedia.se

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan