Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Ånge

Gratis bad- och skidbussar 2017 – men bara på sportlovet

Ånge kommun fortsätter erbjuda gratis bussar till Getberget och badhuset under vintersäsong. Dock bara under sportlovet.

Ånge kommun kommer att erbjuda gratis bad- och skidbusar även 2017, men bara under två dagar i anslutning till sportlovet.

Bild: Micke Engström

Annons

För ett par år sedan så erbjöd Ånge kommun gratis bussar från Stöde och Överturingen till fritidsanläggningarna i Fränsta under större delen av vintersäsongen. En service som försvann 2015 då intresset för turerna var alldeles för lågt.

Läs mer: Minskar på busstrafiken – har inte råd med gratis bad- och skidresor (2015)

Annons

Annons

Kvar blev bara några turer på sportlovet, och så kommer det också att bli 2017. I alla fall enligt den planering som lagts fram och godkänts av humanistiska nämndens beredningsgrupp för kultur- och fritidsfrågor.

Läs mer: Lågt intresse för gratisbussarna – kan ha gjort sitt (2015)

Enligt fritidsenheten så kommer gratis bussar att gå till Getbergets skidbacke och Sim- och sporthallen i Fränsta två dagar under vecka 10. Vilka dagar det blir är i skrivande stund ännu inte bestämt.


Micke Engström

0690-102 08
micke.engstrom@mittmedia.se

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy