Annons

Annons

Annons

Ånge

Uppåtgående betyg för Ånge i undersökning bland företagarna

Svenskt näringsliv företräder svenska företag och gör årliga undersökningar företagsklimatet i landet. Nu presenterar man siffror över lokalt företagsklimat och Ånges betyg är uppåtgående bland företagarna.

– Ånge kommun har i år förbättrat sig på alla områden utom två, kommenterar Anna Hedensjö Johansson, Svenskt Näringslivs regionchef i Västernorrlands län i ett pressmeddelande.

För Plus-kunder: Sämre betyg för Sundsvall: "Svenskt Näringsliv har drivit en kampanj mot oss"

Annons

Annons

– Förbättringen sticker ut lite extra när det gäller upphandlingar och hur man upplever konkurrens från kommunens verksamheter. Även attityderna från kommunpolitikerna får ett markant bättre omdöme.

Annelie Axelsson, näringslivsansvarig på Ånge kommun

Bild: Caj Källmalm

Ånge kommun som har den största positiva förändringen i länet och får nu högre betyg än flera närliggande kommuner i viktiga frågor gällande företagsklimatet, förutsättningarna för företagande och attityden till företagande.

Läs också: Ny undersökning visar: Timrå kommun har det bästa företagsklimatet i länet

– Det är glädjande att se att företagsklimatet i Ånge kommun tagit några steg uppåt på skalan. Vi har skapat bra förutsättningar för att jobba vidare med god kommunikation mellan kommun och näringsliv och lägger nu även grunden för bättre service mot företagen. Ett ytterligare fokusområde är att skapa förståelse för företagande hos politiker och tjänstemän i kommunen. För min del är det nu jobbet börjar och målet är att vi ska fortsätta ta flera steg uppåt på skalan, säger Annelie Axelsson, näringslivsansvarig, på Ånge kommun.

Annons


Caj Källmalm

0690-102 00
caj.kallmalm@mittmedia.se

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan