Annons

Annons

Annons

Sommaren på Skule Naturscen 2018

GES ger sig ut på turné 2018 – kommer till Skule Naturscen

För första gången på 14 år ställde de sig i somras på scen tillsammans för ett gäng spelningar på Öland. Och det gav mersmak. Nu är det klart att GES ger sig ut på en sommarturné 2018 och i augusti kommer de till Höga kusten.

Text

Glenmark, Eriksson och Strömstedt ger sig ut på sommarturné och stannar till i Höga kusten i augusti. Foto: Mattias Johansson – Maddoc Photography

Annons

I somras gjorde de sex stycken spelningar i Borgholms slottsruin på Öland. Men poptrion bestående av Anders Glenmark, Thomas ”Orup” Eriksson, Niklas Strömstedt fick blodad tand. I ett pressmeddelande skriver de om hur snacket gick efter sommarens spelningar.

- Vad fort det gick, sa Orup och vi andra nickade.

- Vad kul det var, sa Anders och alla runt bordet höll med.

Annons

- Vi kanske kan göra det igen nån dag, sa Niklas och ingen sa emot.

Annons

Nu är det klart att männen bakom svenska klassiker som "En jävel på kärlek" och "När vi gräver guld i USA" ger sig ut på vägarna. I sommar siktar de på att möta publiker runt om i landet som inte tog sig till Borgholm i somras. Ett av stoppen blir på Skule Naturscen den 11 augusti.

– Och här är vi nu och ser med glädje fram emot en turnésommar där vi får chansen att möta alla som av olika skäl inte hade möjlighet att ta sig till Öland, skriver de i ett pressmeddelande.

För Plus-kunder: Tryckt stämning i senaste Bonde söker fru: "Övervägde att åka hem"

För Plus-kunder: Julmusik i Sunnersta Folkets Hus – intäkterna går till Blå bandet: "Väldigt uppskattat"

Turnéplan

11 juli – Rättvik, Dalhalla, 14 juli – Vadstena, Slottet, 19 juli – Borgholm, Slottsruinen, 20 juli – Falkenberg, Stortorget, 21 juli – Lysekil, Pinneviken, 26 juli – Malmö, Mölleplatsen, 27 juli – Båstad, Tennisstadion, 31 juli – Gotland, Burgsvik. 2 aug – Karlstad, Mariebergsskogen. 3 aug – Göteborg, Bananpiren. 4 aug – Kristianstad, Ovesholms Slott. 10 aug – Järvsö, Stenegård. 11 aug – Höga Kusten, Skuleberget Naturscen. 16 aug – Skövde, Boulognerskogen. 17 aug – Eskilstuna, Sundbyholms Slott. 18 aug – Örebro, Brunnsparken. 24 aug – Uppsala, Botaniska Trädgården. 25 aug – Stockholm, Skansen.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan