Annons

Annons

Annons

Sundsvall

BILDEXTRA: Stekhuset firar 50 år: "I stort sett samma koncept nu som då"

När Stekhuset Hörnan öppnade var det ett koncept som aldrig tidigare hade funnits i Sundsvall. 50 år senare är många av rätterna på menyn detsamma.
– Här vet man vad man får och det verkar gå hem hos våra gäster, säger Mehmet Köprucu.

Text

I dag är det Mehmet Köprucu och Hasan Aksoy som driver Stekhuset Hörnan.

Bild: Jenny Toresson

Annons

Det första stekhuset i Norrland med äkta träkolsgrill. Så stod det i tidningsannonsen dagarna innan öppning. Det var 1968 som källarmästarparet John och Renate Eriksson tog över Fyndhörnans gamla lokaler och skapade restaurangen som skulle komma att bli en klassiker för många Sundsvallsbor.

0 kren månad

Läs vidare med Digital

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på st.nu
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan