Annons

Annons

Annons

Härnösands Stadsfest 2018

"Helt seriöst" – Kaliffa är klar för Härnösands Stadsfest

Hitmaskinen och glädjespridaren Kaliffa är Härnösands Stadsfest fjärde och senaste bokning. Och han blir den som headlinear festivalens nya scen.
– Känns extra kul att få välkomna en sån pass aktuell artist till festivalen, säger Dino Vulic, festivalchef, i ett pressmeddelande.

Text

Kaliffa är klar för Härnösands Stadsfest. Foto: Pressbild

Annons

Ingen kan ha missat förra sommarens stora hit ”Helt seriöst” med Kaliffa. Efter den har han dundrat på med både singelsläpp och en lång sommar- och höstturné. Nu är det klart att han fortsätter sprida glädje i landet i sommar med en ny turné – och ett av stoppen blir i Härnösand.

– Vi är glada över att få välkomna Kaliffa till Härnösands Stadsfest. Hans låt "Helt Seriöst" blev nyligen utnämnd till årets låt på P3-Guld, så det är såklart extra kul att få välkomna en sån pass aktuell artist till festivalen ,säger Dino Vulic, festivalchef, Höga Kusten Nöje, i ett pressmeddelande.

Annons

Annons

Hoffmaestro-medlemmen Kaliffa Karlsson har under de senaste åren gjort stort avtryck på den svenska hiphop- och reggaescenen. Hösten 2016 släppte han albumet ”Kalibreraren” innehållandes hits som ”Spontanitet”, ”Kalibrera” och ”Kontakt” (tillsammans med Syster Sol). Men det var ifjol som den stora hitten kom – singeln ”Helt seriöst” har nu dryga 32 miljoner streams på Spotify.

20-21 juli 2018 är det dags för festivalens trettonde upplaga, den femte i Höga Kusten Nöjes regi. Sedan tidigare är det klart att Darin, Molly Sandén och Vigiland gästar sommarens stadsfest. Och fler artister väntas släppas inom kommande veckor.

Vad som är nytt i sommar är att de utökar med ännu en scen – och det är där besökarna kommer att kunna se Kaliffa.

– Kaliffa är den första artisten till vår nya scen på festivalen, det kommer bli ett bra komplement till den stora scenen och bjuda på nationella artister, säger Oscar Westerlind, VD, Höga Kusten Nöje, i ett pressmeddelande.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan