Annons

Annons

Annons

Västernorrlands län

Favorittippade Bodil Hansson blir ny distriktsordförande: "Jag tackar för förtroendet"

Under söndagen stod det klart. Bodil Hansson ny distriktsordförande i Socialdemokraterna i Västernorrland.
– Det känns oerhört hedrande och jag tackar för förtroendet. Nu går vi ut med framtidstro och kör valrörelsen tillsammans, säger Bodil Hansson på Socialdemokraternas facebooksida.

Text: 

Bild: Mats Olsson

Annons

Idag är Bodil Hansson vice ordförande i kommunsstyrelsen i Sundsvall. Hon är även suppleant i partiets verkställande utskott nationellt. Sedan tidigare har vi kunnat berätta att hon blir den första från Medelpad som leder partidistriktet.

– Man ska företräda hela länet. Det ska inte ha någon betydelse om det är en ångermanlänning eller en medelpading som är ordförande. Men visst är det roligt för Sundsvall och Medelpad att jag är nominerad, sa hon i en tidigare intervju.

Annons

Annons

Under söndagen stod det klart att hon nu tar an sig rollen som ny distriktsordförande i Socialdemokraterna i Västernorrland.

– Det känns väldigt bra att Socialdemokraterna väljer en ny ordförande med stark facklig bakgrund. Bodil Hansson har erfarenhet från Seko som ombudsman och  bär då med sig erfarenhet från LO.s medlemmars vardag in i den politiska vardagen, säger MellanNorrlands orförande Jim Sundelin i ett pressmeddelande.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan