Annons

Annons

Annons

Timrå

Lamix klar för Pangeas välgörenhetsfestival

På onsdagsmorgonen bekräftades att Lamix kommer till Timrås aktivitetshus Pangea i vår. Det här året satsar man på Barncancerfonden, enligt ett pressmeddelande.

– Vi är otroligt stolta över den här artistbokningen, säger kulturchefen Bo Markusson.

Text: 

Bild: TT

Annons

Den 25 maj öppnar aktivitetshuset Pangea upp dörrarna för Timråungdomarna. Välgörenhetsfestivalen syftar till att främja ungdomarnas intresse för musik och kultur men även för att lyfta Pangea och Tallnäs som områden.

En av alla artister som kommer och besöker festivalen under vårens senare dagar är årets P3-Guld vinnare Lamix. Hiphopartisten vann priset som "Framtidens artist" på den årliga galan och är en av de stora som kommer till Timrå.

Annons

Annons

P3 Guld vinnaren av "Framtidens artist" – Lamix.

Bild: TT

På festivalen kommer flera olika aktiviteter att erbjudas för att visa på kulturens bredd med både musik, mat och andra aktiviteter.

– Just nu pågår samtal med flera externa artister och aktörer, säger Tommie Nordlund, festivalgeneral.

Festivalen äger rum den 25 maj och är ett drogfritt arrangemang. Entréavgiften är tio kronor och går oavkortat till Barncancerfonden.

– Entrén är låg för att alla ska kunna delta samt att alla pengar vi får in går till Barncancerfonden, som är den största finansiären av barncancerforskning i Sverige och idag överlever drygt 80 procent av de barn som drabbas. Vi vill gärna bidra till deras verksamhet, säger Tommie Nordlund.

Programmet presenteras i sin helhet i mitten av april då alla artister och aktörer bokade.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan