Annons

Annons

Annons

Fotboll

Mittmedia sänder Friska Viljors hemmapremiär mot Timrå

Efter besvikelsen i premiäromgången är det dags för FV att göra sin första hemmamatch i division 2 sen oktober 2016. Mittmedia är på plats på Skyttis och sänder matchen mot seriens fjolårstvåa IFK Timrå.

Luis Vasquez FV blev både poänglösa och mållösa i premiären. För Granit Buzuku blev det straffmål när hans Timrå vann med 5-2 mot IFK Umeå.

Bild: Petter Öhrling

Annons

Nu är det klart att Mittmedia sänder matchen Friska Viljor-IFK Timrå i division 2 Norrland på lördag. Efter FV:s förlust i första omgången blir Timrå ännu en tuff prövning i comebacksäsongen i tvåan.

Premiären borta mot topptippade IFK Luleå slutade med förlust för nykomlingen Friska Viljor. I helgen ska Skyttis IP få agera division 2-arena igen när serieledarna (efter en omgång) IFK Timrå kommer på besök.

Annons

Annons

Timrå inledde säsongen på ett strålande sätt genom att besegra en annan nykomling, IFK Umeå med 5-2 i premiären efter hattrick av nyförvärvet Oskar Nordlund. Laget från Medelpad blev tvåa i division 2 förra året och missade uppflyttning efter kval. I år siktar man på ännu en topplacering.

FV räknar med en kamp i andra delen av tabellen och har som målsättning att hålla sig kvar, en seger i hemmapremiären mot Timrå hade därför varit en rejäl skalp för Ö-vikslaget.

Matchstart är lördag 14.00 och du kan se den på allehanda.se och st.nu som pluskund eller som PPV för 99 kronor.

Klicka här för att se sändningen från Friska Viljor-IFK Timrå

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan