Annons

Annons

Annons

Härnösands Stadsfest 2018

Sandro Cavazza klar för Härnösands stadsfest

Darin, The Sounds och Molly Sandén är tre av de redan klara artisterna. Nu släpps ännu en artist till Härnösands stadsfest , nämligen Sandro Cavazza.

– Sandro är en helt fantastisk artist med många stora låtar i sitt bagage, vi är väldigt glada över att få välkomna honom till stadsfesten, säger Dino Vulic, festivalchef, Höga Kusten Nöje.

Text

Annons

Den 20 till 21 juli är det dags för Härnösands Stadsfest 2018, festivalens trettonde upplaga. Flera artister är redan klara, bland annat Darin, The Sounds, Molly Sandén, Mike Perry och Kaliffa. Nu har ännu en artist blivit släppt till stadsfesten, nämligen Sandra Cavazza.

 – Det ska ju superkul att göra en sommarturné med nya låtar och att få spela med mitt fantastiska band!  Jag ser bland annat fram emot Härnösands Stadsfest, har förstått att det är en fantastisk fest och det kommer bli otroligt kul att spela där, säger Sandro Cavazza i ett pressmeddelande från Höga Kusten Nöje, som arrangerar stadsfesten.

Annons

Annons

Sandra Cavazza har sjungit på Aviciis låtar "Gonna Love Ya" och "Without You", samt "Beautiful Life" av Lost Frequencies. Han har över 320 miljoner streams på sitt eget material och som featureartist.

– Sandro är ett fantastiskt tillskott till årets startfält. Årets startfält börjar bli komplett, vi har någon enstaka akt kvar att släppa. Det kommer bli en fantastisk sommar, vi längtar oerhört tills det är dags, säger Oscar Westerlind, VD Höga Kusten Nöje.  

Klara artister till Härnösands stadsfest:

Darin

The Sounds

Molly Sandén

Joakim Lundell

Sandro Cavazza

Mike Perry

Kaliffa

Vigiland

Liamoo

Rhys

Paul Rey

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan