Annons

Annons

Annons

Fotboll

Glädjebeskedet: Se internationell toppfotboll hos oss – vi sänder Brightons genrep mot Valencia

Europas toppklubbar förbereder sig för en ny säsong. Som uppladdning inför starten av Premier League och La Liga möts Brighton och Valencia en träningsmatch. Nu står det klart att matchen tv-sänds på våra sajter.

– Det känns häftigt att vi kan erbjuda en internationell toppmatch, säger Mattias Wallström, ansvarig för Mittmedia Sports affärsutveckling.

Text

Brighton ställs mot Valencia i deras sista träningsmatch inför Premier League-starten. Matchen ser ni på våra sajter fredag 2 augusti.

Annons

Fotbollssäsongen närmar sig med stormsteg. Andra helgen i augusti sparkar världens största fotbollsliga, Premier League, igång. Som uppladdning kommer Brighton att spela en sista träningsmatch inför säsongen mot Valencia. Matchen går att se på våra sajter, utan extra kostnad för alla som är pluskunder eller prenumeranter.

Sändningen är möjlig tack vare ett bra samarbete mellan Mittmedia och rättighetsagenturen Spring Media.

Annons

Annons

– Mittmedia har varit en viktig partner för oss under de senaste åren. De satsar hårt på livesport och det här är ännu ett exempel på ett lyckat samarbete, säger Hans Svelander på Spring Media.

Matchen, som har avspark 20.00 fredag 2 augusti, är genrepet inför Premier League-starten för Brighton. För den tidigare Östersundstränaren Graham Potter blir det första matchen på den nya hemmaaraenan Falmer Stadium och att just Valencia står för motståndet är för att den tidigare Brighton-kaptenen Bruno ska hyllas. Bruno kom till Brighton från Valencia 2012 och valde under våren att avsluta spelarkarriären för att nu ingå i Potters ledarstab i laget.

– Det känns häftigt att vi kan erbjuda en internationell toppmatch, som komplement till vårt lokala utbud. Graham Potters framfart med Östersund var en saga inom svensk fotboll, och nu ska det bli spännande vad han kan göra med Brighton i Premier League, säger Mattias Wallström, ansvarig för Mittmedia Sports affärsutveckling.

– Vi kommer att leverera en produktion av toppklass. Uppsnacket och kommenteringen av matchen sker av våra kunniga och initierade sportjournalister.

Brighton möter sedan Watford på bortaplan i Premier Leauge-premiär lördag 10 augusti. Valencia sparkar igång La Liga-säsongen med ett hemmamöte mot Real Sociedad söndag 18 augusti.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan