Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Corona: Näringsliv

Krögaren satsade i Njurundabommen – precis före pandemin: "Man måste bara erkänna att det påverkat oss"

Corona, byggkaos och renovering.

Det har snart gått sex månader sedan Polto Nur öppnade Restaurang 54:an i Flavors gamla lokaler.

– Det blev flera svårigheter men vi har klarat oss hittills, säger han.

Polto Nur ser ljust på framtiden trots en vår med corona och byggkaos.

Bild: Rani Amir

Annons

Restauranger försöker så gott det går att bedriva sin verksamhet inom ramarna för Folkhälsomyndighetens restriktioner och rekommendationer. För Polto Nur som i februari öppnade systerkrogen 54:an i Njurunda, har våren varit en period med flera hinder.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 129 kr/månad.

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy