AnnonsBilbolaget i Sundsvall och Timrå

Jörgen och Viktor hjälper dig att hitta din nästan nya Volvo hos Bilbolaget i Sundsvall

Victor Kempas, Jörgen Nordlöf och Magnus Roslund berättar att Volvo är ett efterfrågat märke, både när det gäller begagnat och nytt, därför känns den här satsningen extra rolig.

Efter det senaste årets rush efter begagnade bilar utökar Bilbolaget i Sundsvall och Timrå. I bilhallen i Sundsvall har de fabriksnya bilarna under december fått sällskap av ”nästan nya” Volvobilar, till begagnade priser men med skick och garantier som om de var nya.

Bilbolaget har tidigare provat konceptet ”nästan ny Volvo” bland annat i Roslagen. Initiativet till satsningen i Sundsvall kommer från vd:n Magnus Roslund, som sett hur populära de bara ett par år gamla Volvobilarna med max några tusen mil på mätaren har varit där.

– Vi säljer redan väldigt mycket begagnat i Timrå, och det här blir ett sätt för oss att kunna sälja ännu mer och för första gången erbjuda begagnade bilar även i Sundsvall, säger han.

Det är alltid tryggt att köpa begagnat hos oss på Bilbolaget

Den som köper en ”nästan ny” Volvo får en Volvo Selekt nybilsgaranti med köpet. Bilarna, som ofta har varit tjänstebilar, är noggrant servade och kvalitetskontrollerade innan de ställs ut i bilhallen i Sundsvall. Målet är att det med blotta ögat knappt ska gå att se att de är begagnade.

– Bland annat köper vi in tjänstebilar som de anställda vid Volvo i Göteborg har kört. De har gått väldigt lite och har ofta en massa extrautrustning som kan kosta en del att få med när man köper nytt, berättar Magnus Roslund.

Se Bilbolagets hela utbud från Timrå i norr till Norrtälje i söder

Magnus Roslund, vd på Bilbolaget tar med sig konceptet "Nästan ny Volvo" från Roslagen till Sundsvall.

Bilbolaget i Sundsvalls säljchef Jörgen Nordlöf ser de ”nästan nya” Volvobilarna som ett välkommet tillskott i bilhallen. Han har tidigare saknat att kunna visa både nya och nyare begagnade bilar på plats för kunder som ännu inte har bestämt sig för vilket alternativ de ska välja.

– Förr har vi fått be dem att åka till Timrå för att titta på begagnat, men nu kan vi bara gå över till en annan del av hallen. Med tanke på att det handlar om så pass nya bilar med modern teknik får kunderna också nytta av kompetensen hos våra nybilssäljare som kan de här modellerna väldigt bra, säger han.

Priserna i kombination med de förmånliga garantierna kommer att göra de här bilarna väldigt attraktiva

Säljorganisationen i Sundsvall får samtidigt förstärkning av Victor Kempas som tidigare varit säljare i Timrå, men nu blir säljansvarig för de ”nästan nya” bilarna.

– Det ska bli jätteroligt att göra den här satsningen. Det är många kunder som är ute efter två–tre år gamla bilar eftersom de då både får ned priset och bilskatten. Det är också betydligt kortare leveranstid, samtidigt som det alltid är tryggt att köpa begagnat hos oss på Bilbolaget, säger han

Har du en Volvo av senare årsmodell som du vill sälja, kontakta Bilbolaget

Jörgen Nordlöf och Victor Kempas ser de ”nästan nya” Volvobilarna som ett välkommet tillskott i bilhallen.

Victor Kempas och Jörgen Nordlöf berättar att Volvo är ett efterfrågat märke, både när det gäller begagnat och nytt. Därför räknar de med att ”nästan ny” Volvo ska bli samma framgångssaga som i Roslagen.

– Priserna i kombination med de förmånliga garantierna kommer att göra de här bilarna väldigt attraktiva, säger Jörgen Nordlöf.

Bilbolaget i Timrå kommer inte att påverkas av satsningen, utan får tvärtom ett större utbud av begagnade bilar. Och oavsett om kunderna åker till Sundsvall eller Timrå kan de med hjälp av digitala skärmar i bilhallen spana in samtliga cirka 500 bilar som Bilbolaget har hemma på någon av sina anläggningar i Västernorrland, Gävleborg eller Roslagen. Står bilen på någon av de andra orterna i landet kan den levereras till Timrå eller Sundsvall.

– Det blir också ett riktigt lyft för oss, säger Jörgen Nordlöf.

Det här är en nästan ny Volvo:

• Bilen är max 5 år gammal, men oftast nyare.

• Nybilsgaranti 24 månader eller 2 000 mil (kräver service av auktoriserad verkstad)

• Volvo Assistans och Volvo On Call i 24 månader (förutsatt att bilen är utrustad med Volvo On Call)

Bilarna har servats av auktoriserad verkstad enligt schema och har gått igenom en kvalitetsundersökning med över 100 kontrollpunkter. Mjukvaran är uppdaterad och i det fall delar har bytts ut har Volvo originaldelar använts.

Ovan artikel är framtagen av Bonnier News Brand Studio och Bilbolaget i Sundsvall och Timrå och är ej en artikel av nyhetsredaktionen.

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Sundsvalls Tidnings redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy