Annons

Annons

Corona: Vaccinet

Debatt
DEBATT: Besviken 74-åring: Grattis alla 65-plussare som lyckades boka vaccinationstid

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

Grattis alla 65-plussare som lyckades i lottospelet om tiderna. Än en gång ett misslyckande av regionen, skriver signaturen "Otroligt besviken 74-åring med lika besviken hustru".

Bild: TT, Arkivbild

Annons

Efter ett år i husarrest trodde jag att det snart var vår tur att få vaccinationen – nu när man gått från 78+ till 75+ efter påskhelgen. Jag sa till min fru att kanske nästa vecka kan vi över 72 komma på tur.

Trots att man under hela pandemin hävdat att man ska värna om 70-plussarna sänker man åldersgränsen till 65 år efter en dag! Jag förberedde mig redan kl 16.15 genom att gå igenom hälsodeklarationen för oss båda och inväntade sedan tiden för att boka vaccinationstider.

Satte mig vid datorn 16.45 och gjorde mig klar för att boka tid. Allt misslyckades med meddelandet att någon annan redan bokat tiden eller att det inte fanns fler lediga tider den veckan.

Efter ca 30 minuter fanns inga lediga tider över huvud taget fram till vecka 32. Grattis alla 65-plussare som lyckades i lottospelet om tiderna.

Annons

Än en gång ett misslyckande av regionen!

Otroligt besviken 74-åring med lika besviken hustru

■■ Läs även vaccinsamordnarens svar: Regionen: Inledningsvis blev trycket på bokningssystemet högt – nya tider läggs ut löpande

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy