AnnonsBilbolaget i Sundsvall och Timrå

Bilbolaget Sundsvall köper din bil – lanserar ny hemsida: "Kan lämna realistiska priser direkt online"

Bilbolagets kärnverksamhet har alltid varit att sälja bilar. Tills nu. Nu breddar Bilbolaget Sundsvall och Timrå sitt sortiment med begagnade bilar och behöver därför hitta bilar att köpa. Nytt är också att alla bilmärken är välkomna. – Vi vill köpa din bil. Bilbolaget ska vara ett bilvaruhus som har bilar för alla, oavsett behov och bilmärke, säger Jörgen Nordlöf, försäljningschef Bilbolaget Sundsvall.

Jörgen Nordlöf, försäljningschef Bilbolaget Sundsvall

Sommarhalvåret betyder extra rusch hos Bilbolaget. Efterfrågan på bilar är stor och för att möta kundernas behov breddar man nu sitt sortiment och det med fler begagnade bilar.

– Vi vill att fler säljer sin bil till oss. På vår nya hemsida finns en värderingstjänst där kunden fyller i sin bils information och får en första värdering. Sedan kan kunden boka en tid för ett fysiskt möte med någon av våra säljare innan den slutgiltiga försäljningen.

Målet är att prisförslaget från värderingstjänsten inte ska skilja mer än fem procent från det slutgiltiga priset.

– I vår värderingstjänst fyller man i registreringsnummer, antal mil bilen gått och hur skicket är. Det gör att vi kan lämna realistiska priser direkt online. Däremot tar tjänsten inte hänsyn till exempelvis extrautrustning, så man kan faktiskt få mer betalt än vad den preliminära värderingen säger också.

Värdera din bil gratis online – få uppskattat pris direkt

Hemsidan, eller den digitala bilhallen, som Jörgen Nordlöf kallar den, är öppen dygnet runt och når dessutom ut till alla, så självklart är alla välkomna att sälja sin bil till Bilbolaget, oavsett bilmärke.

– Hemsidan är vår största bilhall, här finns alla våra begagnade bilar till försäljning och kunden kan i lugn och ro få all information. Det är enkelt och smidigt att både sälja och köpa bil.

Det är som en personal shopper, en fysisk säljare, som håller utkik efter en bil som uppfyller just dina önskemål.

Pandemin har gett fler digitala kunder och Bilbolaget märker att fler använder de digitala tjänsterna innan de kommer till bilhallen. Många kunder är också väl förberedda och pålästa. Med hemsidan blir det nämligen lättare för kunden att både få sin bil värderad och att kolla på begagnade bilar till försäljning. Om du letar efter en speciell bil har Bilbolaget en kostnadsfri bevakningstjänst om du letar efter en speciell bil. Kunden fyller då i ett bevakningsformulär och berättar vad den vill ha för bil och en person på Bilbolaget håller sedan utkik.

– Det är som en personal shopper, en fysisk säljare, som håller utkik efter en bil som uppfyller just dina önskemål. På så sätt kan vi ge kunden förtur innan bilen kommer ut till försäljning, säger Jörgen.

Läs mer och se aktuella erbjudanden i den digitala bilhallen

Bilbolaget vill ha en lång relation till sina kunder och att både köpa och sälja bil förstärker relationen ytterligare. Det gör det också enklare för kunderna eftersom de inte behöver åka till två olika företag för att sälja och köpa bil. Ett bilköp är för de flesta det dyraste de gör, näst efter bostadsaffärer, och därför värderar man på Bilbolaget kundens upplevelse.

– Vi vill ge kunden trygghet, att bilen de säljer blir rätt värderad men också att de sedan hittar en ny bil att köpa. Det ska vara tryggt och enkelt i båda led.

Självklart är också den fysiska bilhallen viktig, även för de begagnade bilarna. Bilbolaget finns i dag i tio städer från Timrå i norr till Norrtälje i söder.

– Vi finns på flera orter i Sverige och köper och säljer begagnade bilar på alla anläggningar. De begagnade bilarna ska självklart synas, de är unika eftersom det bara finns just den bilen med de egenskaperna. Ett enda exemplar. Det är det som gör begagnatmarknaden så rolig. Hos oss finns det alltid en ny bil att titta på.

Vill du sälja din bil till Bilbolaget?

Klicka här för att värdera din bil direkt.

Bilbolaget finns i Bollnäs, Gävle, Hudiksvall, Ljusdal, Norrtälje, Sandviken, Sundsvall, Timrå och Östhammar.

Vår digitala bilhall finns här och är öppen dygnet runt!

Ovan artikel är framtagen av Bonnier News Brand Studio och Bilbolaget och är ej en artikel av nyhetsredaktionen.

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Sundsvalls Tidnings redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy