Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll

Het fotbollsvecka på ST – vi livesänder fem matcher: "En riktig klassiker man inte vill missa"

De lokala fotbollsserien är i full gång och ST fortsätter att livesända matcher. Denna vecka visar vi hela fem fotbollsmatcher, med start under onsdagen när Alnö IF tar emot IFK Östersund. – Sommar, sol, Släda och Sörforsvallen. Bättre blir det inte, säger Kenneth Fahlberg, matchkommentator.

Bild: Fredrik Ytterström

Annons

I samband med att lokalfotbollslagen i förbunds- och distriktsserierna fick grönt ljus till att sparka igång den efterlängtade säsongen så inleddes också Sundsvalls Tidnings livesatsning på lokalfotboll. Vi har livesänt ett helt gäng fotbollsmatcher i flera serier hittills under juni månad och sänder också samtliga SDFF:s matcher i Elitettan under hela säsongen.

Annons

Nu fortsätter den härliga fotbollsfesten – den här veckan livesänder vi fem fotbollsmatcher på ST.nu, med start på onsdag där Alnö IF tar emot IFK Östersund 19.30 i damernas division 1.

– Alnö är en intressant nykomling i damernas division 1 och kommer att sälja sig dyrt, särskilt hemma på Släda. Hittills har de också varit med i de flesta matcherna och kanske trillar den första trepoängaren in nu, säger Kenneth Fahlberg, reporter på ST.

Annons

Redan dagen efter är det dags för nästa livesändning, ett riktigt tungviktsmöte på den lokala fotbollsscenen när Lucksta IF och Matfors IF möts.

– Slaget om Marmen, El Fantastico. Kärt barn har många namn, det här är en riktig klassiker som man inte vill missa, säger Kenneth Fahlberg, som kommenterar både onsdagens och torsdagens match.

På lördag kan fotbollsfantasterna bänka sig klockan 14.00. Då sänder vi nämligen två matcher samtidigt – SDFF:s bortamatch mot Alingsås och Stödes bortamöte mot Boden.

På söndag väntar ännu en match för Alnö, den här gången borta mot Trångfors IF, och den kan ses live på ST med sändningsstart klockan 12.25.

Här är matcherna vi sänder den här veckan:

30 juni 19.30 Alnö IF – IFK Östersund

1 juli 19.30 Lucksta IF – Matfors IF

Annons

3 juli 14.00 Bodens BK FF – Stöde IF

3 juli 14.00 Alingsås – SDFF

4 juli 12.30 Trångfors IF – Alnö IF

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy