Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

ST för 25 och 50 år sedan

ST för 25 år sedan: Sundsvallsklubben Street Fleats lockade tusentals åskådare till Birsta

Det var första gången som Sundsvallsklubben Street Fleats arrangerade en träff av den här omfattningen. 100-tals bilar och tusentals åskådare fyllde hela den stora planen framför ICA:s och Heidenborgs lager i Birsta.

ST 5 augusti 1996.

Annons

Inga Åkerström är pensionär sedan ett antal år och kan utan konkurrens titulera sig som Grand Old Lady i de här sammanhangen. Hon har hunnit vara med på många träffar av det här slaget och ger arrangörerna i Sundsvall mycket gott betyg:

– Det här har dom ordnat bra.

Själv tog hon kontakt med Anki Fritzell i Härnösand och bad henne se till att Trans Am folket var väl representerat. Ett 20-tal exemplar från de norra delarna av landet fanns också på plats för att visa upp sig.

Annons

Annons

Varenda byggnad på Västermalms gymnasieskola kladdades ner med mängder av klotter i helgen.

– Är det verkligen sådant här som våra skattepengar ska gå till? frågar Rolf Palmér, fastighetsskötare på skolan.

Överallt på skolområdet; på målade väggar, plåtdörrar, murar och skyltar; har någon med svart sprayfärg skrivit samma ord: ZEUS och SCAR.

I höst kan den nyfikna allmänheten få veta allt om riksdagsledamöternas ekonomiska intressen genom att enkelt knappa fram kalla fakta på internet. Aktieinnehav, styrelseuppdrag, förmåner, sidoinkomster och sponsring ska registreras – med andra ord allt som innebär bindningar av olika slag. Registreringen är frivillig, men så gott som alla kommer att fylla i det formulär som inom kort skickas ut, tror Kaj Kronvall på riksdagens konstitutionsutskott.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy