Annons

Annons

Debatt
DEBATT: Politiskt sandlådespel om skogen

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

Har man inte ansvar för eller kunskap om de ekonomiska verkligheter som skogsnäringen och jordbruksnäringen lever i vore det klädsamt att intaga en låg profil, skriver signaturen "Skogsförvaltare".

Bild: TT, Arkivbild

Annons

Till alla skogliga plockhuggare och pallkrageodlare!

Har man inte ansvar för eller kunskap om de ekonomiska verkligheter som skogsnäringen och jordbruksnäringen lever i vore det klädsamt att intaga en låg profil.

Det är frestande att dras med i det politiska spelet med ett marginalparti som har fått hybris och sossar som vill ha både allemansinflytande och konfiskeringsrätt till svenska skogar.

I detta politiska sandlådespel tar man in den ena efter den andra så kallade biologsakkunnig ock påstår att planterad eller mänsklig påverkad skog inte är skog, och så vidare.

Märkligt att näringen som gett oss utkomst och välstånd i snart 200 år är ifrågasatt från främst Miljöpartiet, som inte tar ekonomiskt ansvar för sina åsikter och krav.

Skogsförvaltare

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy