Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Coronaviruset

Debatt
DEBATT: Vårdsektorn borde utlysa tysta minuter för avlidna i covid

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

Man kan fråga sig varför vårdsektorn inte utlyser tysta minuter när 14 868 har avlidit i covid, skriver signaturen "Skillnad på folk och folk".

Bild: TT

Annons

Hedrande att polisen utlyser en tyst minut när deras två anställda avled i en olycka. Men man kan fråga sig varför vårdsektorn inte utlyser tysta minuter när 14 868 har avlidit i covid. Ett bristande ansvar för dessa själar är påtagligt, med ett stort misslyckande i hanteringen av de äldre, och då kan det inte hänföras till att vara olyckor, utan det handlar om vilka som ska prioriteras.

Annons

Annons

Ta bara att en del av vårdpersonalen som vårdar de äldre och sköra inte ids att vaccinera sig själva utan tillåts att agera som potenta smittspridare.

Polisen kunde utlysa tyst minut när två anställda förolyckades, då borde vården ha utlyst cirka 7 000 tysta minuter hittills, men ... nada.

Skillnad på folk och folk

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy