AnnonsBergsåkers Travbana

Fullspäckat med evenemang på Bergsåker – snart dags för Glenn Show

Bergsåker travbana är kända för sina folkkära travtävlingar, men den anrika anläggningen har även stått värd för allt från mässor och konserter till rally-sm. Nu blickar Norrlands Travsällskap framåt och i höst bjuder de bland annat in till travkväll med Glenn Strömberg, tjejkväll – och V75 med jultema i december.

Det blir en fullspäckad höst på Bergsåker travbana.

Norrlands Travsällskap anordnar cirka 50 travtävlingar om året på Bergsåker travbana. Resterande dagar har de möjlighet att fylla anläggningen med allt från konferenser, konserter till sportevenemang. Daniel Näslund, marknadsansvarig, berättar att de har varit nervösa inför vad som ska hända efter pandemin.

– Men när restriktionerna började lätta ökade även trycket på biljetter till Sundsvall Open Trot. Vi hade mer än 300 personer som stod i kö för att bara få en plats i restaurangerna. Fantastiskt roligt, säger han.

Läs mer om kommande event på Bergsåker travbana

Sundsvall Open Trot gick av stapeln i slutet av augusti och är en av Sveriges största travtävlingar. Innan pandemin hade Open Trot ungefär 15 000 till 20 000 besökare varje år. Till årets upplaga kunde Norrlands Travsällskap släppa in omkring 2 500 besökare.

– Folk har verkligen längtat efter att besöka oss. Vi är jätteglada över den respons som vi har fått. Nu ser vi positivt på framtiden efter en tuff tid, säger Daniel Näslund.

En väldigt uppskattad och rolig fest med härlig stämning

Den 6 november, är det dags för den legendariska tjejkvällen.

– Precis som namnet på eventet så riktar sig det mot tjejer som vill komma hit och ha det trevligt tillsammans. Det blir musik, underhållning, men även god mat. Vi anordnar dessutom travdagar i samband med båda evenemangen. Det blir med andra ord ett dubbelt nöje att besöka oss, säger han.

17 november välkomnar man Glenn Strömberg till Bergsåker travbana. Det bjuds på en kväll med god mat och dryck, hämtat från Glenns egna sortiment, diskussioner om Sveriges VM-kval och den Europeiska toppfotbollen – såklart i kombination med spännande travsport.

Daniel Näslund, marknadsansvarig, på Bergsåker travbana.

– Det är otroligt roligt att få arrangera dessa event i kombination med våra egna travtävlingar. Det är precis den vägen vi vill ta för att få fler nya besökare till oss som i sin ur får upp ögonen för Bergsåker i stort.

Se priser och hitta till Bergsåker travbana här

Just nu arbetar Daniel Näslund och hans kollegor även med att göra någonting extra med årets sista V75-dag som anordnas på Bergsåker den 4 december.

– Vi kommer att kalla eventet för V75 Open Christmas. Det kommer att bli en rolig dag för hela familjen – eller företag som vill bjuda sina anställda på julbord, avslutar han.

Ovan artikel är framtagen av Bonnier News Brand Studio och Bergsåker Trav och är ej en artikel av nyhetsredaktionen.

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Sundsvalls Tidnings redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy