Annons

Annons

Annons

Annons

Tunadal

Debatt
Skabbig byggnad – görs verkligen panel på Tunadal?

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

Varje dag passerar jag Tunadals sågverk på väg till och från jobbet och skjutsningar till träningar. Tunadal är ett sågverk som SCA lyfter fram som Europas modernaste. Men när man passerar deras industriplats kan man inte tro att det stämmer. Deras kontor ser inte ut att ha sett röken av en skvätt målarfärg på väldigt många år.

Ett tips till SCA är att använda sina fina produkter och sätta upp på den byggnad som faktiskt fungerar som ett stort skyltfönster för oss som passerar, skriver "Alnöbo".

Bild: Alfons Westerberg, Arkivbild

Annons

Annons

Nu har vi som passerar mer tid än vanligt att fundera på den frågan eftersom vägarbetet bredvid sågverket gör att man står i bilkö och stirrar på deras skabbiga hus i flera minuter var och varannan dag.

Häromdagen reagerade till och med min tonårsdotter från baksätet. Hon råkade väl precis lyfta blicken från sin mobil och fäste den på kontorsbyggnaden. Tydligen var utseendet på byggnaden tillräckligt illa för att till och med en 13-åring skulle reagera, "det ser inte fräscht ut… man kan till och med se var det suttit en gammal logga på det där huset".

Så ett tips till SCA är att använda sina fina produkter och sätta upp på den byggnad som faktiskt fungerar som ett stort skyltfönster för oss som passerar.

Alnöbo

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Annons

Annons

Till toppen av sidan