Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

ST för 25 och 50 år sedan

ST 10 november 1971: Lidbergs figurer på Y-klubbens kalender

Y-klubben i Sundsvall kan se tillbaka på ett synnerligen aktivt verksamhetsår – till nytta och glädje för KFUM/KFUK:s olika grenar.

Och nu är det dags för nästa stora insats, då årets adventskalender är ute till försäljning. I år prydd med ett verk av Rolf Lidberg.

ST 10 november 1971.

Annons

För sjätte året i följd har Y-klubben (populärt förkortad) startat försäljningen av sin adventskalender. Upplagan är liksom i fjol 3.000 ex. och överskottet på försöäljningen går KFUM/KFUK:s ungdomsarbete. Vad är nu Y's Men's Club? Jo, en från KFUM fristående ideell förening med målsättning att återknyta kontakten med f d medlemmar i KFUM/KFUK samt att understöjda social och annan hjälpverksamhet, speciellt för ungdom. Y'sdom är en internationell rörelse med motto, att erkänna det ansvar som följer varje rättighet. Vid Sundsvallsklubbens årsmöte erhöll det nya presidiet följande sammansättning: Kjell Berglund, president, Einar Nilsson, vice president, Jan-Erik Söderlund, sekreterare, Sven Björk, kassör och Nils-Arne Lundberg.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 129 kr/månad.

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy