Annons

Annons

Annons

Fotboll

ST:s satsning på GIF Sundsvall fortsätter – sänder ytterligare två matcher

Två matcher. Blandade resultat. Stort intresse.

Så kan man summera ST:s satsning på GIF Sundsvalls försäsong hittills.

Nu sänder vi två matcher till, för dig som är eller blir prenumerant.

Text

ST fortsätter att sända försäsongsmatcher med GIF Sundsvall.

Bild: Cornelia Wikström

Annons

Sändningen från årspremiären mot Gefle IF i Nordichallen lockade stort intresse bland er tittare. När det sedan blev dags rivalmöte mot Östersunds FK var det åter många som hittade till ST.nu.

Nu kommer en glädjande nyhet till er som följer Giffarna. ST kommer att sända ytterligare två försäsongsmatcher med Sundsvallslaget.

– Än så länge har det inte blixtrat om GIF Sundsvall, men försäsongen är ung och mycket ska falla på plats. I mitten av mars börjar det bli allvar och en startelva ska börja sätta sig. Då känns det riktigt kul att vi kan bjuda på både en rejäl värdemätare i form av Sirius och genrepet mot Östersund, säger ST:s Lukas Sahlin, redaktör för bevakningen av GIF Sundsvall.

Annons

Annons

Fakta

Matcherna som ST sänder med GIF

Onsdag 16 mars 12.50: GIF Sundsvall–IK Sirius
Lördag 26 mars 13.55: Östersund FK–GIF Sundsvall

Med reservation för ändringar.

Först ut är matchen mot IK Sirius som spelas onsdagen den 16 mars på Gavlevallen i Gävle, med avspark 13.00. Dessutom sänder ST även returmötet med ÖFK, som spelas veckan innan den allsvenska premiären, där Giffarna möter just IK Sirius.

– År efter år är Sirius det lag som kanske värvar smartast i förhållande till sin ekonomi. De har dessutom en supertalang till tränare i form av Daniel Bäckström och kommer störa många lag 2022, säger Sahlin.

Två heta matcher alltså som kommer ge både spelare och supportrar ett kvitto på hur GIF Sundsvall kommer stå sig i återkomsten till Allsvenskan.

– I bristen på känsloladdning som kan uppstå under en försäsong känns det alldeles perfekt att få in ett rivalmöte med ÖFK för att ruska om. Då har också mer fallit på plats för båda lagen, än i det första mötet vi sände, säger Lukas Sahlin.

För att se matcherna måste du vara prenumerant på ST. Klicka här om du ännu inte är kund, eller här för att logga in och få tillgång till allt material på ST.nu.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan