Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Debatt
Tragiskt att anstalter behövs – satsa på våra barn och ungdomar, politiker

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

Politiker, se nu för bövelen till att satsa på våra barn och ungdomar så de slipper hamna snett bara för att man satsar i fel ände. Mer resurser till förskola och skola, skriver signaturen "Barn måste få kosta".

Bild: TT, Arkivbild

Annons

Jag blir beklämd när jag läser om hur man öppnar upp anstalten i Viskan och fängelset i Härnösand med glädje, pompa och ståt! Det klipps band och folk är glada och upprymda på ett sätt som om det vore något helt fantastiskt som händer, när det i själva verket bara är tragiskt att det behövs ställen för att kunna ta emot kriminella människor. Människor som kanske skulle ha valt en annan väg om de fått stöttning och hjälp under sin uppväxt.

Annons

Annons

Politiker, se nu för bövelen till att satsa på våra barn och ungdomar så de slipper hamna snett bara för att man satsar i fel ände. Mer resurser till förskola och skola!

Barn måste få kosta

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy