Annons

Annons

Annons

Fotboll

Se GIF inför omstarten – ST sänder träningsmatchen mot AFC Eskilstuna

En viktig poängmatch för U21, kryddad med allsvensk stjärnglans.

Det är vad du som prenumerant på ST kan njuta av på söndag när vi sänder matchen mellan AFC Eskilstuna och GIF Sundsvall.

Text

Annons

En vecka återstår innan Allsvenskan drar igång igen. Då passar GIF Sundsvall på att utnyttja U21-matchen mot AFC Eskilstuna för att väcka sina A-lagsspelare inför omstarten.

ST sänder matchen live för sig som är, eller blir, prenumerant, med avspark 15.00.

Efter en kämpig vår har Giffarna använt uppehållet till att analysera arbetet kring laget.

Annons

Annons

– Det har varit en tuff tid för GIF Sundsvall där de genomgått någon form av taktiskt pånyttfödelse, så vi vet faktiskt inte var vi har dem. Därför ska det bli spännande att få ge det här till våra användare, säger Lukas Sahlin, sportreporter på ST.

ST sänder live när GIF Sundsvall träningsmatchar mot AFC Eskilstuna på söndag.

Bild: Pär Olert/Bildbyrån

Matchen på söndag blir en träningsmatch för såväl GIF Sundsvall som AFC Eskilstuna. En välbehövlig genomkörare för de blåklädda, som möter tabellfyran Djurgården i omstarten den 26 juni.

– I veckan har de haft som mest tolv spelare borta på träning, men av allt att döma hinner några komma tillbaka till söndagen. Utifrån det kommer GIF ställa starkast möjliga lag på banan för att göra laget redo för omstarten av Allsvenskan, säger Lukas Sahlin.

Matchen mot AFC Eskilstuna spelas på Tunavallen klockan 15.00 på söndag. Sändningen startar 14.50 och finns tillgänglig på ST.nu för dig som är prenumerant.

KLICKA HÄR!för att bli prenumerant, om du ännu inte är det.

KLICKA HÄR!för att logga in, om du redan är betalande kund

SE MATCHEN HÄR: Sändningen kommer publiceras via den här länken på matchdag

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan