Annons

Annons

Annons

Valet 2022: ST granskar tryggheten

Debatt
Skönsberg är inte tryggare – dags att se problemet och göra något

Text: 

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

Jag läste ST:s artikel om ökad trygghet i Skönsberg.

Vi är många som bott här i många år och har sett att det bara blir värre och värre, tyvärr, skriver signaturen "Skönsbergsbo".

Bild: Jan Olby

Annons

Annons

Detta är helt missvisande enligt mig och en stor grupp som jag pratat med. I artikeln står det att polisnärvaron har ökat, men det har vi som bor här inte märkt ett dugg av, förutom att man ser polisen någon enstaka gång mer på dagen.

Vi är många som bott här i många år och har sett att det bara blir värre och värre, tyvärr. Då retar det många när politiker säger att det blivit bättre och att de har gjort så mycket, vilket inte stämmer.

Människor som enbart tillbringar sin arbetsdag här, eller politiker som inte bor här, har ingen aning om hur det egentligen är på kvällar och nätter i detta område. Det langas knark helt öppet, människor misshandlas och många vågar inte vara ute på kvällarna.

Skönsberg är inte tryggare och kommer inte att bli det så länge människor inte ser problemen och gör något riktigt åt det.

Så politiker, sluta att ge valfläsk och annat osant trams. Sluta plocka politiska poäng för något ni inte lyckas med. Gör om och gör rätt om vi ska få någon rätsida på detta problem.

Skönsbergsbo

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan