Annons

Annons

Annons

Skifuhärvan

Debatt
Finns det mer i Skifuhärvan som ännu inte kommit fram?

Text: 

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

Frågan som osökt dyker upp är, hur mycket mer finns det som ännu inte kommit fram kring hela Skifuhärvan? Känns ofelbart som det endast bekänns saker när hettan under skosulorna blir alltför uppenbar. Då faller förtroendet som en sten, och risken är stor att medborgare känner sig lurade.

Frågan som osökt dyker upp är, hur mycket mer finns det som ännu inte kommit fram kring hela Skifuhärvan?, undrar Ylva Harr.

Bild: Mats Olsson

Annons

Annons

Vi ser inte att vi blivit hederligt och ärligt behandlade utan förda bakom ljuset i flera års tid.

Men min undran är, det är fler namn som ofta nämns i hela denna historia, före detta kommunchefen till exempel, som jag funderar över varför denne inte ansåg det fanns något att utreda? Stefan Söderlund fick ärendet först av alla på sitt bord, men sa sig inte ha hittat något samband för oegentligheter?

Det är nog fler fiskar i denna tråkiga bassäng som behöver granskas ingående. Förra kommunalrådet fick bråttom att säga upp sig också.

Revisorerna, hur djupt sov de? Och får de fortfarande förtroende från kommunen?

Bodil, Stefan och Peder, ni var ju med i början, hur mycket visste ni och hur mycket var ni tysta om? Helt klart är det en hel del mer uppgifter som ännu inte kommit fram...

Ylva Harr

■■ Tyck till du också – skicka in en insändare här!

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan