Annons

Annons

Annons

Skifuhärvan

Debatt
Märkligt att "allierad" ger sitt stöd till Bodil Hansson

Text: 

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

Med anledning av insändaren "Felaktigheter i insändare ger en orättvis bild av Bodil Hansson".

Att som "allierad" kliva in i ärendet för att skydda sin "politikervän", uppvisar tydligt hur korruptionen tagit sitt grepp om vår kommun, skriver signaturen "Ytterligare en irriterad medborgare".

Bild: Pontus Hellsén

Annons

Annons

Hur kan Åsa Ulander (S) ge sitt stöd för det olämpliga som Bodil Hansson (S) redan har erkänt? Efter att i flera år ha följt den inkompetens som råder inom vår kommun, så undrar man vad som försiggår inom denna kommuns väggar? När Bodil Hansson nu själv har insett det olämpliga i det som skett, så bör hennes allierade sitta lugnt i båten.

Att som "allierad" kliva in i ärendet för att skydda sin "politikervän", uppvisar tydligt hur korruptionen tagit sitt grepp om vår kommun. Det här är mer bedrövligt än vad korruptionsexpert Olle Lundin nämnde i ST om jävsituationer.

När dessutom några av er har beslutat att låta kommundirektören utreda det olämpliga i det som Bodil Hansson (S) har gjort och erkänt, så visar sig korruptionen ännu tydligare. Det var ju denne kommundirektör som själv "blundade" för de uppgifter han fick höra för ett (!) helt år sedan. Förklara nu hur denne kommundirektör ska utreda Bodil Hanssons jävsituation, samtidigt som han behöver utreda sin egen jävsituation i samma ärende. Han har ju skyddat Bodil Hansson genom att inte agera som sig bör. Det är ju bland annat det som är korruption.

Ytterligare en irriterad medborgare

■■ Tyck till du också – skicka in en insändare här!

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan