Annons

Annons

Annons

Regionen släcker

Debatt
Sprid ljuset inom Region Västernorrlands lokaler

Text: 

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

Ja, vad ska man säga, tänka och tro... Nu är hela den här ljushistorien uppe på riksplanet också, att man inte får tända sin adventsljusstake på sitt tjänsterum om man jobbar inom Region Västernorrland. Regiondirektören Åsa Bellander menar att beslutet inte påverkar patienterna.

Låt vår viktiga personal inom Region Västernorrland få tända sin adventsljusstake, skriver Anki Timståhl.

Bild: TT, Arkivbild

Annons

Annons

Mmm... jag funderar vidare. Självklart påverkar det hela kedjan på en arbetsplats som är så viktig för oss patienter, arbetstagare som tjänsteman om inte personalen kan glädjas åt det lilla i sin vardag.

Robert Thunfors från Sjukvårdspartiet har kallat det mörka beslutet för ”häpnadsväckande” och menar att det kommer påverka personalens arbetsmiljö och trivsel. Jag kan bara hålla med.

Jag hoppas och önskar verkligen att Åsa Bellander och gänget inser att detta var ett tråkigt och dåligt beslut. Jag hoppas innerligt att man ändrar beslutet innan det är försent. Låt vår viktiga personal inom Region Västernorrland få tända sin adventsljusstake. Det är nu ännu viktigare efter deras hårda arbete under pandemin och det tråkiga som händer i vår värld.

Jag uppmanar er alla: Sprid ljuset inom Region Västernorrlands lokaler.

Anki Timståhl

■■ Tyck till du också – skicka in en insändare här!

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan