Annons

Annons

Annons

Fotboll

ST sänder lokal fotboll i fyra år till

Fotbollsfesten går vidare på ST.nu!

Tack vare ett nytt avtal med Svenska Fotbollförbundet kommer ST sända lokal fotboll i fyra säsonger framåt.

– Det är kul att vi satsar på lokalfotbollen som betyder mycket för många, säger Lo Hägerfelth, sportreporter på Sundsvalls Tidning.

Text

Heffnersklubban är ett av lagen som kommer sändas live på sajten.

Bild: Lo Hägerfelth

Annons

De senaste säsongerna har du som prenumerant på ST kunnat följa den lokala fotbollen genom ett stort antal livesända matcher på sajten.

Nu förlängs fotbollsfesten med fyra år till.

Genom ett nytt avtal mellan Svenska Fotbollförbundet och fyra lokalmediakoncerner kommer tusentals matcher från division 1 damer samt division 2 och 3 herrar att livesändas under åren 2023-2026.

Annons

– Genom detta samarbete når fotbollen ut över stora delar av landet och vi får en exponering som är väldigt viktig för våra föreningar från norr till söder, säger Håkan Sjöstrand, generalsekreterare på Svenska Fotbollförbundet i ett pressmeddelande.

Annons

Mattias Wallström är livesportansvarig på Bonnier News, som äger ST. Han säger så här om det nya avtalet:

– Vi vill vara nära vår publik och de här matcherna går rakt in i det lokala hjärtat, det värmer extra hos mig personligen som älskar lokalfotboll och lokaljournalistik.

Exakt vilka matcher som kommer sändas på ST.nu under säsongen presenteras vid ett senare tillfälle. För att se sändningarna måste du vara prenumerant på ST.

Fakta

Så ser du fotbollssändningarna

För att se sändningarna på st.nu måste du vara prenumerant på Sundsvalls Tidning. Är du inte kund ännu blir du det enkelt genom att följa den här länken. Har du redan en aktiv prenumeration kan du logga in här och att få tillgång till allt material på st.nu.

Alla sändningar kommer att finnas kvar på st.nu/livesport och finnas tillgängliga som repriser i efterhand.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan