Annons

Annons

Annons

krönikaSundsvall

Li L'Estrade
Från ekologiskt frosseri till snål lågprisjakt

Text

Det här är en krönika.Analys och värderingar är skribentens egna.

Annons

Det började egentligen under pandemin. Det var som att frossa i mat var det enda man kunde göra när man satt isolerad. Mysa. Äta gott. Unna sig. Unna barnen. Sakta men säkert ändrades vanorna till att bli lite mer exklusiva och vi valde i princip uteslutande ekologiskt eller närproducerat, både för att stötta miljön och de lokala producenterna. Köttet blev finare och mörare för varje gång. Det var det liksom värt. Det var ju ändå synd om oss då pandemin rasade utanför dörren och vi inte hade annat för oss.

0 kren månad

Läs för 0 kr i en månad.

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på st.nu
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan