Annons

Annons

Annons

Livesänd fotboll på ST.nu

Här är matcherna du ser med Heffners i vår

På fredag spelar Heffnersklubban sin första match för säsongen.
Den matchen och ytterligare nio matcher ser du som är eller blir prenumerant på ST.nu.

– Det känns jätteroligt att vi kan fortsätta att erbjuda fotbollsintresserade möjligheten att se många matcher, säger ST:s sportchef Eric Westlund.

Text

Bild: Lo Hägerfelth

Annons

Under 2021 gick Heffnersklubban upp i ettan och på fredag inleder de sin andra säsong i serien. Då möter laget Själevad på bortaplan, och matchen ser du som är eller blir kund på T på sajten eller i appen.

Det är den första av totalt tio matcher som Sundsvalls Tidning sänder med Heffnersklubban under vårsäsongen, där den sista av de livesända matcherna spelas den 25 juni mot Sunnanå.

– Äntligen närmar sig säsongen för våra lokala fotbollslag och vår satsning på att livesända matcher med lokalt intresse fortsätter. Det känns jätteroligt att vi kan fortsätta att erbjuda fotbollsintresserade möjligheten att se många matcher på ST.nu, säger Eric Westlund och fortsätter:

– I division 1 norra för damer ska nyblivna distriktsmästarna i Heffnersklubban försöka etablera sig på riktigt under sitt andra år på ettan-nivå. Laget har fått behålla stora delar av truppen och kryddat med några nyförvärv så det blir intressant att se hur de får ihop det i seriespelet.

Annons

Annons

Fakta

Här är alla Heffnersmatcher du ser under vårsäsongen

7 april (14.00): Själevads IK–Heffnersklubbans BK

15 april (13.00): Heffnersklubbans BK–IFK Östersund

22 april (13.00): Ope IF–Heffnersklubbans BK

27 april (19.30): Heffnersklubbans BK–IF Team Hudik

7 maj (12.00): Luleå Fotboll DFF–Heffnersklubbans BK

13 maj (14.00): Heffnersklubbans BK–Kvarnsvedens IK

20 maj (16.00): IK Brage–Heffnersklubbans BK

27 maj (13.00): Heffnersklubans BK–Gefle IF

3 juni (13.00): Sandvikens IF–Heffnersklubbans BK

25 juni (13.00): Heffnersklubbans BK–Sunnanå SK

Med reservation för ändringar.

Fakta

Så ser du matcherna

För att se sändningarna på st.nu måste du vara prenumerant på Sundsvalls Tidning. Är du inte kund ännu blir du det enkelt genom att följa den här länken. Har du redan en aktiv prenumeration kan du logga in här och att få tillgång till allt material på st.nu.

Alla sändningar kommer att finnas kvar på st.nu/livesport och finnas tillgängliga som repriser i efterhand.

För bäst användarupplevelse rekommenderas Apple tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. För dig som tittar via en Appleprodukt rekommenderas Apple tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan