Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

20-miljonersvinnaren från Sundsvall efter drömvinsten: "Jag tror knappt mina ögon"

V75-systemet som lämnades in på Manhattans Spel & Tobak i Sundsvall kostade 294 kronor. Vinsten blev över 20 miljoner kronor.
– Hur kan det hända? Jag har inte fattat det än, säger vinnaren till ATG.se.

Annons

Läs också: Storvinst på över 20 miljoner till V75-spelare i Sundsvall

En ensam vinnare från Sundsvall kammade på påskdagen hem 20 547 998 kronor på V75.

– Vi sitter med champagne i glasen nu. Jag tror knappt mina ögon när tittar på siffrorna och vinstsumman, säger vinnaren till ATG.se.

– Jag har spelat på trav sedan 70-talet. Jag har vunnit stort tidigare, men en gång blev det en massa problem så nu vill jag vara anonym.

För Trav365 berättar han att han vid ett tidigare tillfälle vunnit tre miljoner kronor och att hans familj då utsattes för hot. Han utvecklar:

– Jag nekar till att det är jag som vunnit, men folk runt häromkring förstår att det är jag så de tjatar hela tiden, och det börjar bli jobbigt. Du vet den här avundsjukan som finns, det är elaka blickar och avundsjuka när man vinner så här mycket pengar, förra gången jag vann miljoner på trav så hotade de till och med mina barn, säger han.

Läs också: Ny V75-vinst till City Gross

Spelaren berättar att han tidigt fick en bra känsla och inför den sista omgången hade endast fem system chans till sju rätt.

I den sista omgången hade vinnaren en spik och när Robert Bergh och Picasso Sama vann loppet säkrades drömvinsten för spelaren.

– Jag tackar Robert Bergh, som är en gammal vän. Men det är inte så att jag frågar honom om vinnare och det hade jag inte gjort nu heller. Örjan Kihlström brukar jag däremot sällan spika, säger vinnaren, som även hade Super Photo Bood som spik i V75-6, säger han till ATG.se.

Läs också: Miljonvinnaren om den osannolika travraden: "Jag har spelat bättre system"

Firandet blev enligt vinnaren lugnt, men utöver champagnen kostade han på sig en bit fin mat efter vinsten.

– Vi har öppnat en flaska champagne och sedan blir det lite mat här hemma. Vi tar det lugnt eftersom jag vill vara anonym.