Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

29-åring anmäld för sexuellt ofredande

Sms-kontakten mellan en 15-årig flicka och en 29-årig man gick för långt. Nu är mannen anmäld för sexuellt ofredande.

Flickan och mannen ska ha haft kontakt via mobiltelefon. De båda ska bland annat ha skickat bilder på sig själva till varandra men när 29-åringen tog ledigt från jobbet för att träffa flickan på måndagen drog hon sig ur.

Enligt polisanmälan ska mannen ha varit tydlig med att han ville träffas för att ha sex med flickan och då han inte lyssnade när hon avböjde i telefon på måndag morgon ringde hon efter en kompis och larmade polisen. När 29-åringen kom hem till 15-åringen i Kvissleby ska hon och kompisen ha låst ut 29-åringen på altanen medan de väntade på polisen. Efteråt har det framkommit att även flickans pojkvän och kompis kan vara inblandad i kontakten mellan 15-åringen och 29-åringen. Den 29-årige mannen är nu polisanmäld för sexuellt ofredande men om någon gjort sig skyldig till brott eller inte får polisens utredning visa. Flera mobiltelefoner från de inblandade har tagits i beslag tillsammans med 29-åringens dator.